Bij gebruik van de actielink widget met doelbestemming 'ExternalLink' is het belangrijk dat de gekoppelde link up to date blijft. Als dit niet gebeurd kan de volgende foutmelding voor komen bij klanten/gebruikers als ze de actielinkwidget proberen te gebruiken:

In dit geval zou het kunnen zijn dat de url niet meer overeenkomt met de correcte webpagina (bijvoorbeeld omdat de link verlopen is). Mocht het nodig zijn om een link aan te passen naar de nieuwe url, kan dit via het beheer ingesteld worden. Ga in beheer naar de 'Applicatieinstellingen' en vervolgens naar het portalbeheer om de desbetreffende Actielink te vinden. Pas hier de url aan naar de juiste webpagina.