Via klassiek beheer kan je een klant/werkgever verplaatsen binnen de organisatie structuur. In dit artikel vindt je een stappenplan hoe je dit kan uitvoeren.

Stap 1: Zoek in klassiek beheer onder de organisatiestructuur de klant op welke je wilt verplaatsen. Klik met de rechter muisknop op de klant en kies voor 'Verplaats item'.

Stap 2: Kies in de pop-up naar welke plek/map je de klant wilt verplaatsen.

Stap 3: Als laatste kies je welke instellingen je mee wilt nemen met betrekking tot autorisaties en protocolinstellingen.

Kies je voor 'ja', dan worden autorisaties/protocolinstellingen van de nieuwe map overgenomen.
Kies je voor 'nee' dan behoudt de verplaatste Werkgever zijn oude instellingen.