Nadat de configuratie is opgeslagen, kan deze bewerkt worden door op de drie puntjes achter de configuratie te klikken.

Graphical user interface, text, application, email

Description automatically generated

Bewerken

Deze optie geeft de mogelijkheid om extra streams aan te vinken of een overzicht te krijgen van de bestanden die behoren bij de gekozen streams.

Onder het kopje ‘Bestandsdefinities’ kan er per bestand aangeven worden of je deze wilt uitzetten:

Per bestandsdefinitie kun je vervolgens kiezen welke kolommen je wel en niet wil ontvangen.

Elk bestand heeft een aantal verplichte kolommen die je niet kan uitzetten.

Nu uitvoeren

Middels de knop ‘nu uitvoeren’ kun je handmatig een dump plaatsen.

Verstuur mutaties vanaf

Indien je handmatig een run wilt starten, heb je de mogelijkheid om te specificeren wat je precies wenst te ontvangen.

1. Verstuur mutaties vanaf de vorige run die succesvol is afgerond. Hierbij worden alle mutaties gestuurd ten opzichte van           de laatst gelopen run van deze configuratie.

2. Verstuur mutaties vanaf ‘geen datum’. Hierbij wordt alle data gestuurd onafhankelijk van eerder gelopen runs.

3. Verstuur mutaties vanaf ‘Een opgegeven datum’. Hierbij worden alle mutaties gestuurd vanaf een bepaalde opgegeven

datum.

Archiveren

Om een configuratie te verwijderen kan de optie archiveren gekozen worden. Kies hier bijvoorbeeld voor als je de proefdump hebt ontvangen, en de structurele aanlevering van de datastreams via een andere configuratie wordt uitgevoerd.

Open map

Om gegenereerde bestanden via de browser te bekijken kan de optie Open map gekozen worden. Hier kan gezien worden welke bestanden er weggeschreven zijn op het SFTP account.