Om verzuimclassificaties van AFAS toe te voegen in de eigen XpertSuite omgeving kun je de volgende stappen doorlopen.

1. Klik links onderin het scherm op de knop "Beheer"

2. klik vervolgens op "dienstverlening" en daarna op "verzuimclassificaties"

3. Klik vervolgens op de knop "Toevoegen"

4. Vul het scherm in o.b.v. de gegevens uit de tabel:

In te vullen scherm na klikken op "toevoegen" (stap 3.)

Lijst met verzuimcodes en omschrijving van verzuimclassificatie vanuit AFAS (LET OP: Deze gegevens moeten 1 op 1 overeenkomen met de tabel)

EXTRA informatie: Naast het toevoegen van de classificaties dient u de functioneel beheerder bij Otherside te vragen om de beëindigingsredenen te laten toevoegen op de database. Dit is helaas nog niet mogelijk via de beheer pagina. Stuur hiervoor dus een los ticket in naar de functioneel beheerder om dit aan te laten zetten.