In de onderwerpen hiervoor hebben we gekeken naar de inrichting van de CMM module. Vanaf deze module richten we ons op de uitvoering van CMM. Nu kijken we naar de inrichting bij een werkgever. Hoe koppelen we contracten en kortingsmodellen.

 

Zoek een werkgever op, ga naar het tabblad ‘Overzicht’ en bewerk de werkgevergegevens. Open vervolgens het tabblad ‘Contracten’. 

 

Contract

Wanneer je gebruik maakt van dienstverlening zijn de contracten gekoppeld aan de gekozen dienstverlening. Dat betekent dat contracten automatisch worden gekoppeld en ook automatisch worden beëindigd.

Wanneer je geen gebruik maakt van dienstverlening kun je onderaan de pagina, onder het kopje ‘Contracten’, klikken op ‘Registreren nieuw klantcontract’. Nu kies je het gewenste contractmodel en de startdatum van het contract. Hou er hierbij rekening mee dat je altijd maar 1 begeleidingscontract gekoppeld kunt hebben per werkgever.


 

Je ziet nu de contractregel staan. Door achteraan de regel op de 3 puntjes te klikken kun je het contract ook weer beëindigen.

 

Kortingsmodel

Per werkgever kun je 1 kortingsmodel koppelen. Deze is niet afhankelijk van het wel of niet gebruiken van dienstverlening.

Klik op ‘Kortingsmodel wijzigen’.

Kies nu voor ‘Specifiek kortingsmodel’ en vervolgens het juiste kortingsmodel. Klik op opslaan en het kortingsmodel is gekoppeld.

De berekende korting is afhankelijk van het verloop wat in een kortingsmodel is ingegeven. Heb je per de eerste dag van een nieuw jaar een nieuw kortingsverloop dan rekent de XpertSuite hier automatisch mee.