Je kunt de Xpert Suite ook koppelen met SD Worx. Dit kunnen wij voor je doen, want momenteel kun je dit nog niet helemaal zelf. Zie in de onderstaande tabel welke gegevensstromen we allemaal kunnen koppelen. En of je dit zelf kunt via ons koppelplatform.

Extra informatie
Het koppelingsplatform ondersteunt alleen SIVI 2017 en SIVI2021. Bij het aansluiten van deze koppeling dient bij Cobra nagevraagd te worden of de bestanden in het SIVI2017 format worden gestuurd.

Specificaties

SD Worx - Cobra (SIVI)
Protocol: SIVI

SD Worx - Cobra (API)
Protocol: API