Ga hiervoor in beheer naar Dienstverlening -> Document sjablonen.

Klik willekeurig een van de documenten aan.

Hier kan je het installatiebestand downloaden en de JSON met de data- en formuliervelden.

Installeer de Word add in, in Word krijg je dan de mogelijkheid om onder invoegtoepassingen en 'Show Mergefields' de JSON van de data- en formuliervelden in te laden. Je hebt dan de mogelijkheid om de data- en formuliervelden vanuit Word toe te voegen aan jouw documentsjabloon.