MEDISCHE GEBRUIKERS EN DOCUMENTEN

1. Inleiding

Er zijn twee manieren waarop gebruikers medisch geautoriseerd kunnen worden. Medische gebruikers (het gegeven op de gebruiker zelf) en medische dossier toegang (in principe onderdeel van de rol).

Bij spreekuurdocumenten geldt dat een document medisch is, wanneer het niet in het voortgangsdossier staat (of het in het medisch dossier staat is niet relevant).

Voor spreekuurdocumenten geldt dat op dat moment dat wanneer je medische dossier toegang hebt (en voor medewerker, traject en document bent geautoriseerd), je het bestaan van het document in een dossier mag zien.

Maar alleen als je ook medische gebruiker bent, mag je de inhoud van het document zien.