Wanneer je meerdere documenten uit het trajectendossier van een werknemer wilt selecteren en downloaden dan kan je daarvoor de volgende functionaliteit gebruiken.

Klik eerst op de bovenstaande knop. Daarna krijg je de mogelijkheid om meerdere documenten te selecteren.

Wanneer je deze geselecteerd hebt komt er naast het icoontje een pijltje te staan, wanneer je op het pijltje klikt komt er een knop tevoorschijn waarmee de documenten, ingepakt in een ZIP bestand, gedownload kunnen worden.