Het is mogelijk om rapportages automatisch periodiek te laten mailen vanuit XpertSuite.

Stap 1: Open het Beheer en ga naar Applicatieinstellingen  Rapportage mailing.

Stap 2: Bij het instellen van de mailing kun je kiezen:

- Welke gebruikersgroep(en) of rol(len) de rapportage moeten gaan ontvangen

- Welke mailsjabloon gebruikt wordt voor het versturen

- Wanneer de rapportage verstuurd moet worden.

Het is ook mogelijk om binnen rapportagemailing te kiezen voor het verzenden van een rapport in een Excel-bestand of PDF-bestand.

Let op: Momenteel dienen alle rapportages die je wilt laten mailen vanuit Xpert Suite hiervoor geschikt gemaakt te worden door OSAW. Hier kunnen kosten aan verbonden zitten. Neem voor de mogelijkheden contact op met de Xpert Desk.