Het is mogelijk om rapportages automatisch periodiek te laten mailen vanuit XpertSuite.

Stap 1: Open het Beheer en ga naar Applicatieinstellingen  Rapportage mailing.

Stap 2: Bij het instellen van de mailing kun je kiezen:

- Welke gebruikersgroep(en) of rol(len) de rapportage moeten gaan ontvangen

- Welke mailsjabloon gebruikt wordt voor het versturen

- Wanneer de rapportage verstuurd moet worden.

Het is ook mogelijk om binnen rapportagemailing te kiezen voor het verzenden van een rapport in een Excel-bestand of PDF-bestand.

Let op: Rapportages die je periodiek automatisch wilt laten mailen moeten hiervoor geschikt gemaakt worden door OSAW. Hier kunnen kosten aan verbonden zitten.