Document instellingen zijn deels in het nieuwe Portal Beheer en deels in het Klassiek Beheer te beheren.

Stap 1. Log in bij XS, klik onderin op Beheer.

Stap 2. Klik in het linker menu op Dienstverlening.

Klik vervolgens op Documentsjablonen.

Stap 3. Klap bij de driehoek SpreekuurDocument en TrajectDocument uit.

Onder SpreekuurDocument zijn de medische documenten te vinden; onder TrajectDocument zijn per traject de niet-medische documenten te vinden.

Stap 4. Klik op het document wat je wilt inzien.

In het rechter scherm zie je de instellingen van het documentsjabloon. Bij Type document staat Classic.rtf of Word dotx. Wij raden aan zoveel mogelijk te werken met Word dotx bestanden; de Classic.rtf bestanden worden uitgefaseerd en de Word dotx documenten zijn veel makkelijker qua opmaak. Meer informatie over Word dotx bestanden vs Classic rtf bestanden kun je hier vinden.
Een Word dotx document kun je inzien/bewerken door te klikken op Download het huidige sjabloon. Lees voor een volledige beschrijv hoe het document aangepast kan worden de instructie Documentsjablonen.

Indien er bij Type document Classic.rtf staat, volg dan onderstaande extra stappen om het bestand in te zien en/of te bewerken.

Stap 5. Klik om het RTF document verder te beheren linksonder op Klassiek Beheer.

Selecteer het gewenste document. In het rechter scherm zie je de instellingen van het documentsjabloon.

Klik op + Medische Documenten en selecteer het gewenste document. In het rechterscherm zie je de instellingen van het documentsjabloon. Lees voor een volledige beschrijven hoe het document aangepast kan worden de instructie Documentsjablonen.