INHOUDSOPGAVE


Beheer


Na het inschakelen van de integratie met Webcamconsult door Otherside at Work moeten er een aantal onderdelen beheerd worden:

  • Planners, de gebruikers die Webcamconsult spreekuren mogen inplannen.
  • Uitvoerders, de gebruikers die Webcamconsult spreekuren mogen uitvoeren.
  • Spreekuursoorten, de spreekuursoorten die via Webcamconsult uitgevoerd mogen worden.
  • E-mailsjabloon, het e-mailsjabloon voor de uitnodiging voor een spreekuur via Webcamconsult.


Planners


In Klassiek beheer kunnen gebruikers geautoriseerd worden om spreekuren op afstand in te mogen plannen via Webcamconsult. Deze autorisatie is te vinden onder de agenda-autorisaties op de laatste pagina. Alleen superbeheerders mogen deze autorisatie toekennen. Deze autorisatie moet dus worden aangezet bij de planners van spreekuren (eigen planafdeling of klantgebruikers).

Uitvoerders


Bij de gewenste gebruikers in gebruikersbeheer kan worden aangevinkt of zij gebruik mogen maken van Webcamconsult. Door het schuifje ‘aan’ te zetten wordt de gebruiker aangemeld bij de tool ‘Webcamconsult’ en wordt er een SSO-oplossing gerealiseerd tussen deze Xpert Suite gebruiker en die Webcamconsult-gebruiker. Het aanzetten kan hierdoor even duren.

LET OP: een emailadres moet uniek zijn binnen webcamconsult. Het aanzetten mislukt indien hetzelfde emailadres al in gebruik is in de applicatie. Verander dan het emailadres bij de gebruiker en zet opnieuw aan.

 

Spreekuursoorten


Bij spreekuursoortbeheer kan er per spreekuursoort worden aangegeven of deze op afstand mag worden uitgevoerd. Dit kan via het vinkje ‘Afspraak standaard via Webcamconsult’. Wanneer dit aangevinkt wordt, zullen afspraken die gepland worden met dit spreekuursoort standaard worden gezet op ‘op afstand via Webcamconsult uitvoeren’. Bij het inplannen kan hier alsnog van afgeweken worden, indien gewenst.


Emailsjabloon


Wanneer er een Webcamconsult-spreekuur is ingepland, wordt er een unieke link gegenereerd voor de cliënt. Deze link moet verzonden worden naar de cliënt, hiervoor kan een nieuw e-mailsjabloon worden aangemaakt. Deze mail wordt bij het plannen automatisch verzonden. Ook kan gebruik gemaakt worden van de bestaande oproepbrievenfunctionaliteit. Het dataveld [ ContactdetailsAfspraakOpAfstand ] kan gebruikt worden voor de link. Bijvoorbeeld in deze mail: