Binnen Xpert Suite bestaan verschillende categorieën waar documenten onder vallen. Er kunnen ook categorieën worden toegevoegd of aangepast. Deze instructie beschrijft het beheer van de document categorieën.

Stap 1. Log in bij XS, klik onderin op Beheer.

Stap 3. Ga via een rechter muisklik op 9. Documenten naar Document categorieën beheren.

Een nieuw scherm opent.

Stap 4. Je ziet nu de verschillende bestaande documentcategorieën.

Stap 5. Indien je een bestaande categorie wil wijzigen, kies dan op het potloodicoontje rechts naast de categorie.

In het volgende scherm kun je aangeven welke documenten je onder deze categorie wil hebben.

Stap 6. Indien je een nieuwe categorie wil toevoegen, klik dan op + Toevoegen.

Vervolgens geef je de nieuwe categorie een naam en vink je de documenten aan die je wil zien onder de nieuwe categorie.