Stap 1. Log in bij  Xpert Suite (XS), ga naar Beheer

Stap 2. Klik in het linker menu op Organisatie

Zoek vervolgens de werknemer in de Organisatiestructuur en klik op de naam.

Stap 3. Klik rechts op de 3 puntjes en vervolgens op Dienstverbanden wijzigen.

Stap 4. Je ziet de lopende dienstverbanden van de werknemer.

Stap 4.1 De huidige dienstverband gegevens wijzigen.

Indien je de huidige gegevens wil veranderen, selecteer de optie Dienstverbandgegevens corrigeren en klik op Verder.

Je kunt nu de gegevens corrigeren of een dienstverband toevoegen. Je kunt een nieuw dienstverband toevoegen via de knop + Extra dienstverband registreren. Herhaal deze actie indien er meer dienstverbanden zijn. Klik op Opslaan om de wijzigingen te bewaren.

Stap 4.2. Het dienstverband gaat veranderen.

Indien het dienstverband gaat veranderen, selecteer de optie Het dienstverband gaat veranderen en klik op Verder.

Je kunt nu alle gegevens wijzigen en een startdatum voor de wijziging instellen. Klik op Opslaan om de wijzigingen te bewaren.