Stap 1. Log in bij Xpert Suite (XS), ga linksonder naar Beheer.

Stap 2. Klik in het linker menu op Organisatie en vervolgens op Afdeling toevoegen.

Stap 3. Vul alle gegevens in (verplichte velden worden aangegeven met *) en klik op Opslaan.

De afdeling is toegevoegd. Wanneer je het Xpert Suite Beheer scherm opnieuw opent, kun je via Organisatie de nieuwe afdeling zien wanneer je de structuur uitklapt bij Organisatiestructuur.